Da li se pitate kako se osjeća prijanjanje guma ultra visokog performansa? Kada zaista osjetite snagu krivine dok vozite super sportski automobil, znajući da guma ima čvrsto prijanjanje? To se ne može se opisati, to morate osjetiti.

Black Chili Driving Experience je jedinstveno iskustvo vožnje, koje odabranim učesnicima nudi priliku da jednom u životu doživite svoj automobilski san. Pobjednici nagradne igre će dobiti četverodnevni paket koji će im dati uvid u prestiž bez premca. Boravak u vrhunskim hotelima i uživanje u uglednim restoranima – uključujući i jedan od najboljih restorana u Cannesu, s pogledom na poznatu svjetsku marinu – doći će Vam kao šlag na torti.

Proslava vodeće uloge Continental-a u automobilskoj industriji

Black Chili ie “tajni začin” Continental-a koji pomaže njihovoj gumi postići još bolje performanse. Kao rezultat intenzivnih istraživanja, inovacija i razvoja proizvoda, njegovo uvođenje je značajno poboljšalo performanse vožnje i kočenja ljetnih guma ultra visokog performansa (UHP), dok u isto vrijeme smanjuje otpor kotrljanja, čineći gume izdrživijim i u svakodnevnoj upotrebi. ContiSportContact 5, ContiSportContact 5P i SportContact 6 gume, montirane na automobile koji su dio Black Chili Driving Experience, posebno su pogodne za sportske automobile, SUV-ove i vrhunske električne automobile. Kvalitet ovih guma može se pokazati i činjenicom da je Continental na vodećoj poziciji kada je u pitanju poslovna oblast originalne opreme. Sva vozila koja su dio putovanja – među njima su i Porsche Boxster 718, Mercedes C43 AMG, Audi RS3 – originalno su opremljena Continental gumama, što znači da su proizvedene i u bliskoj suradnji s proizvođačem automobila.

Ovih dana gotovo svaki treći novi automobil u Evropi izlazi iz proizvodnje opremljenih Continental gumama. Kako Continental nije samo proizvođač guma, već čini oko 75% njihovog ukupnog globalnog poslovanja kao dobavljač automobila, nije ni čudo što je većina novih automobila opremljena i širokim spektrom drugih Continental dijelova kao što su suspenzija, sistemi kočenja i pomoćni sistemi za bezbijednost (ABS, ESP, AEB itd.), mogućnosti povezivanja i multimedije u vozilu, pa čak i male ali važne stvari kao što su mlaznice za pranje farova.

Kako se prijaviti za šansu za pobjedu?

U želji da proslavi svoju vodeću ulogu u industriji guma i automobilskoj industriji, Continental vodi grupu ljudi iz jadranske regije na Black Chili Driving Experience između 23. i 26. maja. Sretan pobjednik može da povede još jednu osobu po svom izboru da zajedno osjete krivine Provanse i iskuse savršeno priajnjanje.

Da biste ušli u nagradnu igru i pronašli dodatne informacije, molimo Vas da posjetite www.blackchili.ba.

 

 

 

Primamo sledeće vrste kartica:

primamo

© 2019. Energy d.o.o. Gradiška - Energy d.o.o. zadržava pravo izmjena cijena guma.

Croatian HR English EN Serbian SR Slovenian SL