BestDrive Vas nagrađuje!
Osvoji novi Nissan Juke

on
Categories: Uncategorized

VELIKA BESTDRIVE NAGRADNA IGRA

Osvojite novi Nissan Juke

Juraj Šebalj preko Continental aplikacije svakog petog u mjesecu izvlači 26 dobitnika nagrada: 1 električni skuter, 5 Continental akumulatora i 20 Continental metlica. Izvlačenja ćemo objaviti na službenom YouTube kanalu „BestDrive servisna mreža BiH“ i na Facebook i Instagram profilu BestDrive BiH.

Prvo izvlačenje je 5. 4. 2022., za sve račune učitane od 1. 3. 2022. do 31. 3. 2022. godine. Zadnje izvlačenje je 5. 12. 2022., za račune iz 11. mjeseca. Dobitnika nagrade Nissan Juke izvlačimo 15. 12. 2022. godine.

Dobitnici mjesečnih nagrada ne sudjeluju u daljnjim mjesečnim izvlačenjima, ali ostaju u bubnju za glavnu nagradu 15. 12. 2022. – novi Nissan Juke s tri godine besplatnog održavanja. Nakon kupnje guma Vi ili Vaš trgovac/ vulkanizer učitavate račun, mail i podatke za sudjelovanje u nagradnoj igri na www.bestdrive.ba/racun.

Nakon učitavanja računa i podataka Continental provjerava je li račun valjan, onda ide potvrda ispravnosti računa i nakon te potvrde kupac automatski dobije mail da je sudionik nagradne igre, kao i svoj jedinstveni kod s kojim automatski sudjeluje u izvlačenjima.

Za jedan komplet (4 gume) kupac dobije jedan unikatni kod, ako je na računu 8 guma dobije dva koda, ako je 12 guma dobije 3 koda itd., dakle, jedan komplet = jedan kod za sudjelovanje u igri.

Ako je kupac tvrtka (firma), učitava se račun, a kao krajnji korisnik piše se ime osobe, vlasnika/direktora ili nekoga trećeg kao korisnika koda.

Nakon svakog mjesečnog izvlačenja sudionici će dobiti mail tko je dobitnik, a oni koji nisu dobitnici informaciju da i dalje sudjeluju u mjesečnim nagradama i u završnoj nagradi za vozilo.

Brendovi guma koji se priznaju za nagradnu igru su: Continental, Semperit, Barum, Gislaved, BestDrive, General Tire i Sportiva.

Gume za teretna vozila: ako je tvrtka (firma) kupila 4 kamionske gume, učitajte račun, ime kupca (vlasnik/direktor/voditelj voznog parka ili vozač) i također ostvarujete pravo sudjelovanja u nagradnoj igri. Za teretna vozila priznajemo sljedeće brendove guma: Continental, Semperit i Barum.

Račun se ne mora učitati u aplikaciju www.bestdrive.ba/racun isti dan, ali naša je preporuka da to ipak učinite. Primjerice, ako je račun od 15. 3. 2022., a učita se u aplikaciju 15. 5. 2022., tada kupac sudjeluje u izvlačenju za 5. mjesec.