BestDrive iskustvo

ZAŠTO BEST DRIVE?

blankBestDrive se fokusira na pružanje izvrsnih usluga podržanih kvalitetnim proizvodima, a sve u sklopu vodeće mreže servisa guma i vozila u EMEA regiji. Neovisno o državi ili lokaciji, cilj svakog BestDrive servisa je isti: postati vodeća svjetska mreža servisa za gume i vozila kroz predanost vrhunskim uslugama, izvrsnim odnosima i ponudi respektabilnih brendova po najpovoljnijim cijenama. BestDrive mreža servisa ni u kojem slučaju nije ograničena ponudom samo na Continental brendove. Svaki BestDrive servis nudi široki izbor guma i automobilskih dijelova vodećih svjetskih proizvođača.

DIO NAJNOVIJE TEHNOLOGIJE

blankKako poboljšati prianjanje gume bez utjecaja na druge kvalitete, kao što su kilometraža i otpor kotrljanja? Odgovor naših inženjera: Black Chili Compound. Ova specijalna smjesa za gume garantuje bolje prianjanje i kratak put kočenja, kako na mokrim tako i na suhim cestama.

Black Chili je specijalno razvijena tehnologija smjese za gume, u kojoj smjesa gaznoga sloja sadrži inovativni tip ugljenika za kvalitetno takmičenje na trkama. Ovaj tip osigurava brzo zagrijavanje gume i veću stabilnost.

Polimeri u mješavini Black Chili ojačani su nanočesticama za izuzetno visoku fleksibilnost. Na taj način postoji više dodirnih tačaka sa površinom puta, što poboljšava prianjanje i povećava stabilnost. Specijalne smole osiguravaju optimalno prianjanje blokova profila, što rezultira kraćim putevima kočenja.

USLUGE NAŠEGA BEST DRIVE SERVISA

U našem Energy d.o.o. BestDrive servisu pored velikog izbora guma za sve vrste vozila vodećih svjetskih proizvođača, nudimo i sledeće vrste usluga:

blank
blank
blank
blank
blank